Η Apple αποτίει φόρο τιμής στον Martin Luther King Jr

0
Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι ο Tim Cook γεννήθηκε στην Alamaba, ένα αμερικανικό κράτος που ιστορικά βρίσκεται στο επίκεντρο του αμερικανικού "φυλετικού" προβλήματος ή πολύ πιο απλά ότι η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου γιορτάζεται σαν η μέρα του Martin Luther King Jr όπου κάθε χρόνο για 5 χρόνια, η Apple αποτίει φόρο τιμής στον Martin Luther King Jr στην αμερικανική αρχική της σελίδα.  
Ο διάσημος μαχητής πολιτικών δικαιωμάτων γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1929 στην Ατλάντα και δολοφονήθηκε στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου στις 4 Απριλίου 1968 στο Μέμφις. Και όπως σε κάθε αφιέρωμα, η Apple δημοσιεύει ένα απόσπασμα από τον μεγάλο άνθρωπο: "Όλα όσα επηρεάζουν ένα άτομο άμεσα, μας επηρεάζουν όλους έμμεσα" . Θα θυμόμαστε επίσης ότι ο Martin Luther King Jr ήταν ήδη μέλος της λίστας των προσωπικοτήτων της διαφημιστικής καμπάνιας «Σκεφτείτε διαφορετικά» , με τον Steve Jobs να ακούγετε στη φωνή .
Τα τελευταία χρόνια, υπό την ηγεσία του Τίμ Κουκ, η Apple ενίσχυσε την επικοινωνία της γύρω από τις αξίες της συμμετοχής, μια «ηθική» θέση που έχει κερδίσει πολλές επικρίσεις ενόψει της τοποθέτησης της εταιρείας στην Κίνα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !