Apple Pay:Οι χρήστες χρεώνονται κατά λάθος όταν περνάνε κοντά σε τερματικά στο μετρό της Νέας Υόρκης

0
Ο τρόπος λειτουργίας της Apple Pay θέτει κάποιες ανησυχίες στο μετρό της Νέας Υόρκης με 30 πελάτες να δηλώνουν ότι χρεώθηκαν όταν προσέγγισαν απλώς τους τερματικούς σταθμούς χωρίς να έχουν το iPhone στα χέρια τους.  
Να θυμηθούμε ότι λειτουργία της Apple Pay σας επιτρέπει να περάσετε το iPhone σας κοντά σε ένα τερματικό για να πληρώσετε, για παράδειγμα, το εισιτήριό σας χωρίς να χρειάζεται να επικυρώσετε τη συναλλαγή με το αναγνωριστικό αφής ή το αναγνωριστικό προσώπου κάτι που εξοικονομεί περισσότερο χρόνο.

Στην περίπτωση όμως του μετρό της Νέας Υόρκης, οι πελάτες λένε ότι το iPhone τους έχει επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο με τους τερματικούς σταθμούς και έχει χρεώσει ένα ή περισσότερα εισιτήρια χωρίς τη θέληση τους. Η Megan Bagg, μια 29χρονη γυναίκα, εξηγεί ότι χρεώθηκε δύο φορές ενώ το iPhone της ήταν στο πορτοφόλι της. Ο Macartney Morris, ένας επιβάτης, αναφερει μια παρόμοια ιστορία όπου χρησιμοποίησε μια φυσική κάρτα για να πληρώσει το εισιτήριό του με το iPhone στην τσέπη του. Ωστόσο, η τιμολόγηση με την Apple Pay έγινε εκτός από την κάρτα και με το iphone του.

"Το σύστημα είναι μια δημοφιλής επιτυχία που λειτουργεί καλά για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων και είμαστε σε επαφή με την Apple για την επίλυση του προβλήματος των τυχαίων εγγραφών", δήλωσε ο Al Putre, οικονομικός διευθυντής της Metropolitan Transportation Authority για τη δημόσια συγκοινωνία στη Νέα Υόρκη και τη μητροπολιτική περιοχή της). Στην περίπτωση της Νέας Υόρκης, η Apple Pay Express λειτουργεί από τον Μάιο του 2019 και έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από 5 εκατομμύρια φορές.

Από την πλευρά της, η Apple αναφέρει ότι δεν αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα σε άλλες πόλεις. "Όταν ένας πελάτης εισέλθει στην περιοχή διαμετακόμισης της Μεγάλης Νέας Υόρκης, λαμβάνει μια ειδοποίηση λέγοντάς του ότι μια κάρτα πληρωμής στο Apple Wallet μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη λειτουργία. Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης γνωρίζουν επίσης την ύπαρξη της Apple Pay Express Transit όταν προσθέτουν μια κάρτα πληρωμής στο Apple Wallet για πρώτη φορά. Οι πελάτες μπορούν εύκολα να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία στις ρυθμίσεις του iPhone τους ανά πάσα στιγμή και να χρησιμοποιήσουν το αναγνωριστικό προσώπου ή απτικής αναγνώρισης για να μετακινηθούν στα μέσα μαζικής μεταφοράς ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !