Πώς να κάνετε Jailbreak στο iOS 13.3 με τη χρήση του Ra1nUSB σε Windows

0
Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση του checkra1n επιτρέποντας στους χρήστες του iPhone 5s μέχρι και του iPhone X να εκτελούν jailbreak στη συσκευή τους με το iOS 13. Ωστόσο, το εργαλείο είναι διαθέσιμο μόνο για macOS, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες με Windows PC δεν ήταν σε θέση να κάνουν jailbreak στο PC τους.

Ενώ η ομάδα πίσω από το checkra1n εργάζεται πάνω σε ένα επίσημο εργαλείο των Windows, δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από αυτους σχετικά με το πότε θα κυκλοφορούσε στο κοινό. Ευτυχώς, έχει κυκλοφορήσει ένα εναλλακτικό εργαλείο που ονομάζεται Ra1nUSB, το οποίο θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες iPhone 5s - iPhone X να έχουν jailbreak τη συσκευή τους που εκτελεί iOS 13 - iOS 13.3 χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή Windows ή Linux.

Για να γίνει σαφές, το Ra1nusb δεν είναι ένα εργαλείο που μπορείτε να εγκαταστήσετε στα Windows. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα bootable USB που περιέχει το ra1nusb το οποίο στη συνέχεια πρέπει να εκκινήσετε στον υπολογιστή σας Windows ή Linux. Στη συνέχεια θα εκκινήσει μια προεγκατεστημένη έκδοση του macOS από όπου μπορείτε να εκτελέσετε το εργαλείο checkra1n και να προχωρήσετε στη jailbreak του iPhone σας.

Χρήση του Ra1nUSB: Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Υπάρχουν δύο διαφορετικές παραλλαγές του Ra1nUSB, ένα για υπολογιστές Intel και ένα άλλο για υπολογιστές AMD.
Για όλη τη διαδικασία, θα χρειαστείτε πρόσβαση σε μια μονάδα USB με τουλάχιστον 8GB ελεύθερου χώρου.
Η μέθοδος απαιτεί να αλλάξετε κάποιες ρυθμίσεις στο BIOS του υπολογιστή σας.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι το Ra1nUSB απλά δεν θα εκκινήσει στον υπολογιστή σας. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να παρακάμψετε αυτό το πρόβλημα.
Εάν όλα λειτουργούν όπως προβλέπεται, μπορείτε να κάνετε jailbreak iPhone 5s στο iPhone X που εκτελείται με iOS 12.3 - iOS 13.3. Τα επιλεγμένα μοντέλα iPad είναι επίσης συμβατά με το εργαλείο.

Συμβατές συσκευές
 Παρακάτω είναι μια λίστα με όλες τις συμβατές συσκευές:

iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone SE
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
ipad mini
iPad mini 2
iPad mini 3
iPad Air

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ra1nUSB στο Jailbreak του iPhone σας τρέχοντας iOS 13.3

Βήμα 1: Κατεβάστε Ra1nUSB για τον υπολογιστή σας Intel ή AMD . Επίσης, εγκαταστήστε το etcher και προχωρήστε στη δημιουργία ενός bootable USB drive χρησιμοποιώντας το εργαλείο. Επιλέξτε το αρχείο εικόνας Ra1nUSB όταν σας ζητηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.
Βήμα 2: Τερματίστε τον υπολογιστή σας και εκκινήστε τον στο BIOS πατώντας το κουμπί F10 / F12 ή DEL κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκίνησης. Στο BIOS, προχωρήστε και απενεργοποιήστε τις ακόλουθες δυνατότητες:
  • VT-D
  • EL SerialPort
  • SecureBoot
  • Stack Network
  • Fastboot
  • Wake on LAN
Ενώ είστε σε αυτό, ενεργοποιήστε την επιλογή Virtualization στο BIOS. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τις αλλαγές πριν από την έξοδο από το BIOS.
 
Βήμα 3: Συνδέστε το bootable Ra1nUSB και μετά ενεργοποιήστε ξανά τον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εκκινήσει τη νεα μονάδα αντί για τα Windows. Από το bootloader Clover, επιλέξτε το Boot macOS Install από την επιλογή Ra1nUSB .
Περιμένετε λίγα λεπτά καθώς η προ-συσκευασμένη εικόνα των MacOS εκκινεί στον υπολογιστή σας. Αν καταλήξετε να εμφανίσετε κάποιο σφάλμα κατά τη διαδικασία εκκίνησης, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά, αλλά αυτό είναι απίθανο να λύσει το πρόβλημα.
 
Βήμα 4: Εάν το Ra1nUSB διαχειριστεί την εκκίνηση στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να δείτε μια οθόνη εγκατάστασης τύπου macOS. Δεν χρειάζεται να προχωρήσετε στην εγκατάσταση του macOS. Αντ 'αυτού, στην κορυφή, κάντε κλικ στην επιλογή Βοηθητικά προγράμματα που ακολουθείται από το τερματικό .
 
Βήμα 5: Πληκτρολογήστε "ra1nusb" στο παράθυρο του τερματικού και πατήστε Enter. Αυτό θα πρέπει να ανοίξει το εργαλείο Checkra1n jailbreak το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε jailbreak το iPhone ή το iPad σας τρέχοντας iOS 13 - iOS 13.3.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !