Η Apple θα ανοίξει νέα γραφεία στη Γερμανία και τον Καναδά

0
Νέα γραφεία θα ανοίξουν στη Γερμανία και τον Καναδά με το γερμανικό σχέδιο να είναι λίγο πιο φιλόδοξο. 
Ένα νέο κτίριο, το οποίο ονομάζεται Karl, βρίσκεται υπό κατασκευή στο Μόναχο. Περίπου 1.500 εργαζόμενοι θα είναι παρόντες σε αυτό το κτίριο των 30.000 τ.μ. Η κατασκευή θα ολοκληρωθεί το 2021 και η Apple ακόμη δεν καθορίζει ποιους τύπους εργαζομένων θα έχει σε αυτό το μέρος.

Για τις πληροφορίες, η Apple είναι ήδη παρούσα στη Γερμανία. Η εταιρία έχει το βαυαρικό κέντρο σχεδιασμού, που είναι επίσης στο Μόναχο, το οποίο απασχολεί 300 μηχανικούς και εργάζονται στο σχεδιασμό των προϊόντων της Apple, καθώς και άλλες τεχνολογίες.

Από την καναδική πλευρά, η Apple επέλεξε την πόλη του Μόντρεαλ με 929 μ2 σε ένα επίπεδο του πύργου Deloitte. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κατασκευή και η Apple θα πρέπει να είναι σε θέση να το ολοκληρώσει το Μάρτιο. Οι εργαζόμενοι στην περιοχή θα είναι αυτοί που εργάζονται στις υπηρεσίες της Apple, όπως Apple Music, Apple Arcade, Apple News κ.α. όπου Θα συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Apple έχει ήδη 400 εργαζόμενους στον Καναδά και πολλοί από τους οποίους εργάζονται σε Apple Stores.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !