CES 2020:Η Netatmo αποκαλύπτει τη κλειδαριά που είναι συμβατή με το HomeKit

0
Η Netatmo είναι παρούσα στην CES με μια νέα σειρά συσκευών οικιακής αυτοματοποίησης, συμπεριλαμβανομένης μιας κλειδαριάς συμβατής με το HomeKit . Το Smart Lock της Netatmo είναι στην πραγματικότητα ένα πακέτο "κλειδιών με NFC" συμβατό με πόρτες εισόδου εξοπλισμένες με έναν ευρωπαϊκό κύλινδρο ασφάλισης.  
Επιπλέον, η Netatmo υπόσχεται ότι η εγκατάσταση του νέου συνδεδεμένου κυλίνδρου θα είναι εξαιρετικά απλή. Κάθε πλήκτρο διαθέτει ένα τσιπ NFC το οποίο διασυνδέεται με την κλειδαριά για να επιτρέψει το άνοιγμα, γνωρίζοντας ότι η συμβατή εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας ή να περιορίσετε τον αριθμό αναγνωρισμένων πλήκτρων (από τα 3 κλειδιά NFC που παρέχονται) .

Προσοχή, η Netatmo επέλεξε για επικοινωνία της κλειδαριάς να είναι συνδεδεμένη μέσω Bluetooth και όχι Wi-Fi, η οποία απαιτεί να βρίσκεται καποιος δίπλα στο συνδεδεμένο κλείδωμα για να τροποποιήσει τις παραμέτρους (περιορίζοντας έτσι τους κινδύνους της πειρατείας σε μεγάλες αποστάσεις ). Το Smart Lock είναι επίσης συμβατό με το HomeKit και μπορεί ως εκ τούτου να προστεθεί σε μια αλυσίδα οικιακού αυτοματισμού όπως το κλείσιμο της συνδεδεμένης θύρας μπορεί, για παράδειγμα, να απενεργοποιήσει αυτόματα τα συνδεδεμένα φώτα (ή αντίστροφα). Η Netatmo δεν υποδεικνύει ακόμη την τιμή και την ημερομηνία διαθεσιμότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !