Η Disney + ξεκινάει στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο

0
Η υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο της Disney θα έρθει σε μέρη της Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου μια εβδομάδα νωρίτερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία. Θα είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές από τις 24 Μαρτίου. 
Η Disney ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία ροής βίντεο Disney + θα ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ορισμένα μέρη της ΕΕ στις 24 Μαρτίου και θα κοστίσει στα € 6,99 το μήνα ή € 69,99 ετησίως στις ευρωπαϊκές χώρες. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Disney + θα κοστίσει £ 5,99 το μήνα ή £ 59,99 λίρες το χρόνο. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην ΕΕ στις 31 Μαρτίου.

Οι ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πρόσβαση στην Disney + στις 24 Μαρτίου περιλαμβάνουν την Αυστρία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ελβετία. Οι κάτοικοι του Βελγίου, οι Σκανδιναβικές χώρες και η Πορτογαλία θα μπορούν να προβάλλουν περιεχόμενο από τη Disney + από το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Η Disney + αποτελείται από περιεχόμενο από την Disney, την Marvel, National Geographic, Pixar και Star Wars (Lucas Films). Η εταιρεία δημιούργησε επίσης ένα πρωτότυπο περιεχόμενο βίντεο για την υπηρεσία streaming για να ανταγωνιστεί με όσους αρέσουν η Apple TV +, η HBO Go, το Netflix και το Prime Video. Εμφανίστηκε στις ΗΠΑ με περίπου 500 ταινίες και πάνω από 7.500 τηλεοπτικά επεισόδια.

Η εφαρμογή Disney + θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες συσκευές και πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, iPadOS, macOS και tvOS. Θα είναι επίσης διαθέσιμη για τις έξυπνες τηλεοράσεις από διάφορες εταιρίες, καθώς και για κονσόλες παιχνιδιών Xbox και PlayStation. Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν περιεχόμενο σε έως και τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα και να το κατεβάσουν για χρήση εκτός σύνδεσης σε έως και δέκα συσκευές.

Η υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο διαθέτει επίσης ένα φιλικό προς τα παιδιά περιεχόμενο, με πολλαπλά προφίλ (μέχρι επτά) και εξατομικευμένες συστάσεις. Για τα παιδιά, θα υπάρχει μια εύχρηστη διεπαφή πλοήγησης για την πρόσβαση σε κατάλληλο περιεχόμενο ανάλογα με την ηλικία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !