Το FBI ξεκλειδώνει με επιτυχία το iPhone 11 σε δύο μήνες

0
Το iPhone 11 έχει την καλύτερη ασφάλεια από το προηγούμενο iPhone, το οποίο είχε προβληματίσει το FBI. Η ομοσπονδιακή αστυνομία των ΗΠΑ λέει ότι χρειάστηκαν δύο μήνες για να ξεκλειδώσουν το iPhone 11 του Lev Parnas, πελάτης του Rudy Giuliani (δικηγόρος του Donald Trump). 
Ο Lev Parnas αρνήθηκε να δώσει τον κωδικό πρόσβασης για το iPhone 11 στις αμερικανικές αρχές, γεγονός που δυσκόλεψε την πρόσβαση στα δεδομένα. Αλλά φαίνεται ότι το FBI χρησιμοποίησε τα εργαλεία του Cellebrite για να να καταφέρει να το ξεκλειδώσει στο τέλος.

Αυτό το iPhone 11 είναι μόνο η αρχή. Το FBI εξακολουθεί να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε περιεχόμενο και από άλλες συσκευές που είναι επίσης κλειδωμένες με κωδικό πρόσβασης. Δεν διευκρινίζεται ωστόσο ποιες είναι οι εν λόγω συσκευές.

Αυτό το ξεκλείδωμα του iPhone 11 του Lev Parnas θέτει ερωτήματα ούτως ή άλλως, γιατί το FBI ζητά τη βοήθεια της Apple να ξεκλειδώσει τα δύο κλειδωμένα iPhones τοθ σκοπευτή της Pensacola, όταν είναι ένα iPhone 5s και iPhone 7; Εάν το FBI κατορθώσει να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα κλειδωμένο iPhone 11, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο η εργασία είναι αδύνατη και για τα παλαιότερα μοντέλα.Όμως και από την πλευρά του, ο Donald Trump ζητά από την Apple να βοηθήσει το FBI και να ξεκλειδώσει τα iPhone .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !