Το iOS 13.3.1 beta 2 είναι διαθέσιμο

0
Μετά την πρώτη έκδοση που προσφέρεται για λήψη στις 17 Δεκεμβρίου, τώρα είναι η δεύτερη beta (build 17D5044a) του iOS 13.3.1 για iPhone και iPadOS 13.3.1 για το iPad. Η ενημέρωση διανέμεται για τους προγραμματιστές για τώρα, αλλά η δημόσια beta δεν πρέπει να είναι μακριά (σήμερα ή αύριο).  
Πρόκειται για μια μικρή ενημέρωση όπως μπορείτε να περιμένετε από τον αριθμό έκδοσης xx1. Διορθώνει κυρίως μερικά σφάλματα και βελτιώνει τη γενική απόδοση. Ένα από τα διορθωμένα σφάλματα είναι αυτό που επιτρέπει στα παιδιά να παρακάμπτουν τα όρια των ορίων επικοινωνίας στο επίπεδο Χρόνος οθόνης . Η Apple δεν λέει ακόμα ποια είναι η προσφορά της πλήρους ενημέρωσης ή πότε θα είναι διαθέσιμη για λήψη από τον καθένα στην τελική έκδοση.

Αν έχετε το προφίλ του προγραμματιστή για να δοκιμάσετε το beta του iOS, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να ανακτήσετε τη beta 2 του iOS 13.3.1. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια μικρή ενημέρωση, η τελική έκδοση δεν θα πρέπει να καθυστερήσει.

Εκτός από το iOS 13.3.1, η Apple προσφέρει το δεύτερο beta (build 19D62e) του macOS 10.15.3, το δεύτερο beta (build 17S5792a) του watchOS 6.1.2 και το δεύτερο beta (build 17K5792a) του tvOS 13.3.1.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !