Το iPhone 12 θα έχει 4 ή 6 GB μνήμης RAM ανάλογα με το μοντέλο

0
Το iPhone 12 θα περιλαμβάνει πολλές αλλαγές, και μία από αυτές θα πρέπει να αφορά τη μνήμη RAM. Σύμφωνα με τους αναλυτές Timothy Arcuri και Munjal Shah της UBS, τα μοντέλα που σχεδιάζονται για το τρέχον έτος θα έχουν 4 ή 6 GB μνήμης RAM ανάλογα με το μοντέλο. 
Τέσσερα iPhone θα ανακοινωθούν για το 12: Το iPhone 5.4 ιντσών, το iPhone 6,1 ίντσες και  στις 6,7 ίντσες iPhone 12. Το μοντέλο 5.4-ιντσών θα έχουν 4 GB μνήμης RAM, και μια επιλογη στις 6.1 ίντσες. Όσο για το άλλο iPhone 12  των 6.1 ιντσών και ένα 6.7-ιντσών, θα υπάρχει η επιλογη 6GB μνήμης RAM. Για τις πληροφορίες σας, το iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max έχουν όλα 4 GB μνήμης RAM, όπως το iPhone XS και το iPhone XS Max για λόγους σύγκρισης.

Στο ίδιο πνεύμα, οι αναλυτές εξηγούν ότι το iPhone 12 με 4 GB μνήμης RAM θα ​​έχει τη δυνατότητα με δύο αισθητήρες φωτογραφιών στο πίσω μέρος, όπου το iPhone 12 με 6 GB RAM θα ​​έχει τρεις κάμερες με τρισδιάστατο αισθητήρα.

Επιπλέον, ένα από τα νέα iPhone 12 θα ειναι 5G. Η UBS έχει ερευνήσει 9.000 άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, την Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο για αυτό, και το 22% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι το 5G είναι βασικός παράγοντας για την αγορά ενός προϊόντος στο νέο smartphone.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !