Η λειτουργία νύχτας στο iPhone 11 Pro δεν λειτουργεί με το τηλεφακό

0
Μια νέα αναφορά από την PetaPixel αποκαλύπτει ότι η λειτουργία του Night Mode του iPhone 11 Pro δεν λειτουργεί με το τηλεφακό. 
Όπως ίσως γνωρίζετε, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max είναι τα πρώτα τηλέφωνα από τη Apple που διαθέτουν τη λειτουργία Night Mode. Καταγράφει πολλές φωτογραφίες με διαφορετικές ταχύτητες κλείστρου και τις συγχωνεύει για να παράγει μια πιο φωτεινή και λεπτομερέστερη εικόνα, η οποία είναι χρήσιμη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Νύχτας με την κύρια κάμερα, καθώς και τον τηλεφακό. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι όταν ενεργοποιείτε τη Νυχτερινή λειτουργία με τον τηλεφακό, το iPhone δεν χρησιμοποιεί πραγματικά τον τηλεφακό. Αντίθετα, μετατοπίζεται στον κύριο φακό και ζουμάρει ψηφιακά, μιμώντας τους τηλεφακούς.

Όταν κάνετε μεγέθυνση σε ένα θέμα κατά τη λήψη μιας εικόνας, λαμβάνετε μια εικόνα χαμηλότερης ανάλυσης. Έτσι, εάν το iPhone χρησιμοποιεί την κύρια κάμερα και ψηφιακό ζουμ, θα πρέπει να είναι εμφανές η αλλοίωση της φωτογραφίας, σωστά; Η Apple λοιπόν,  αναβαθμίζει την ανάλυση της εικόνας, ξεγελώντας τους χρήστες να σκεφτούν ότι η συσκευή καταγράφει πραγματικά την εικόνα χρησιμοποιώντας το τηλεφακό.

Πώς όμως το βρήκε το PetaPixel ; Ήταν πολύ απλό,  απλά βάλτε το δάχτυλό σας πάνω από το τηλεφακό ενώ το χρησιμοποιείτε στη Νυχτερινή Λειτουργία και θα εξακολουθείτε να βλέπετε το θέμα στο σκόπευτρο του iPhone, αποδεικνύοντας ότι το iPhone δεν χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα το τηλεφακό όταν ενεργοποιείτε τη Νυχτερινή Λειτουργία κατά τη λήψη μιας 2x μεγέθυνση εικόνας.

Το PetaPixel δείχνει ότι η εστιακή απόσταση μιας φωτογραφίας που έχει ληφθεί με την κύρια κάμερα στη λειτουργία Νύχτας είναι ίδια με αυτή της φωτογραφίας που τραβήξατε με το ζουμ 2x στο Night Mode. Όσον αφορά το διάφραγμα, το επίσημο φύλλο προδιαγραφών για το iPhone 11 Pro αναφέρει ότι ο τηλεφακός έχει φ / 2,0 διάφραγμα. Ωστόσο, τα μεταδεδομένα της εικόνας που καταγράφηκαν με το ζουμ 2x με το Night Mode δείχνουν ένα διάφραγμα f / 1,8, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η Night Mode στο iPhone 11 δεν λειτουργεί με το τηλεφακό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !