Το iPhone 12 θα έχει λεπτότερες οθόνες με περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας

0
Η LG θα πρέπει να γίνει ένας από τους προμηθευτές των οθονών OLED για το iPhone 12, ή τουλάχιστον για μερικά μοντέλα. Σύμφωνα με το The Elec , η κορεατική ομάδα εκσυγχρονίζει τις μονάδες παραγωγής της για να επιτρέψει την παραγωγή OLED έκτης γενιάς για το iPhone. 
Αυτές οι νέες οθόνες θα έχουν φυσικά ενσωματωμένη την τεχνολογία αφής, καθώς και έναν πίσω πίνακα LTPO. Η τεχνολογία LTPO χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την Apple στην σειρά των Watch της Apple 4. Η ενσωματωμένη οθόνη αφής βασίζεται στην τεχνολογία Y-OCTA της Samsung, με την οποία ο αισθητήρας αφής ενσωματώνεται στον πίνακα OLED μέσα στην οθόνη, αντί να εμφανίζεται ως ξεχωριστό στρώμα. Η LG προφανώς αναφέρεται σε αυτήν την τεχνολογία υπό την επωνυμία TOC Cell και σχεδιάζει να την χρησιμοποιήσει στο iPhone 12. Θα είναι λιγότερο πολυέξοδες καταναλώνοντας μικρότερη ενέργεια στη διαδικασία προβολής.

Έτσι όλα αυτά θα επιτρέψουν στο iPhone 12 να έχει λεπτότερες οθόνες, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν το συνολικό πάχος του smartphone ... εκτός αν η Apple αποφασίσει να αυξήσει την μπαταρία. Σε αυτή την περίπτωση, το iPhone 12 θα μπορούσε να είναι ισοδύναμο με το πάχος του iPhone 11.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει μια φήμη για μια λεπτότερη οθόνη για το iPhone 12. Τον περασμένο Νοέμβριο, το ETNews ανέφερε επίσης αυτές τις φήμες. Σύμφωνα με τον ίδιο, το iPhone 12 Pro θα έχει τη νέα λεπτότερη οθόνη, υποδηλώνοντας ότι τίποτα δεν θα αλλάξει για το iPhone 12.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !