Jailbreak: Ο Installer 5, η εναλλακτική λύση του Cydia, διατίθεται στην τελική έκδοση

0
Ο installer 5 είναι τώρα διαθέσιμος στην τελική του έκδοση, αφού γνωρίσατε αρκετές beta εκδόσεις. Ο installer είναι ένας διαχειριστής tvn tweak για jailbroken συσκευές, όπως και ο Cydia. Είναι επίσης μια εναλλακτική λύση, ακριβώς όπως το Sileo. 
H AppTap, το οποίο αναπτύσσει τον installer 5, παρουσιάζει τον διαχειριστή των tweak ως το ταχύτερο που υπάρχει μέχρι σήμερα, σε μεγάλο βαθμό χάρη στη βελτιστοποίηση που έχει γίνει από την άποψη του κώδικα και τα σφάλματα που αναφέρθηκαν από δοκιμαστές που έχουν τώρα όλα διορθωθεί.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Cydia είναι παρόντα: όπως είναι η αναζήτηση, η διαχείριση για την εγκατάσταση / απεγκατάσταση ενός tweak, προσθήκη / κατάργηση μιας πηγής ή όλων των αγορασμένων tweaks ομαδοποιημένων σε ένα μέρος. Υπάρχει επίσης μια σκοτεινή λειτουργία, μια λίστα επιθυμιών από tweaks, η δυνατότητα αποθήκευσης και επαναφοράς των ρυθμίσεων, μια σύγχρονη διεπαφή, η απόκρυψη ή η παράβλεψη ενημερώσεων, η επιστροφή σε μια προηγούμενη έκδοση ενός tweak και πολλά άλλα.

Ο installer 5 λειτουργεί σε όλες τις jailbroken συσκευές που έχουν εγκατεστημένο τουλάχιστον to iOS 10. Η εναλλακτική λύση για to Cydia εγκαθίσταται από το Cydia ή το Sileo προσθέτοντας την πηγή https://apptapp.me/repo/ και κατεβάζοντας το πακέτο Installer 5. Σημειώστε ότι ο Installer 5 είναι εγκατεστημένος παράλληλα με το Cydia και δεν έρχεται για να το διαγράψετε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !