Η Oppo ετοιμάζει έναν κλώνο του Apple Watch με το επόμενο ρολόι της

0
Η Oppo θα ξεκινήσει σύντομα ένα καινούργιο ρολόι και θα μοιάζει πολύ με το Apple Watch. Θα μπορούσε κανείς σχεδόν να πιστέψει ότι είναι ένας κλώνος που δημιουργήθηκε από έναν μικρό κατασκευαστή ο οποίος πωλεί τα εμπορεύματά του στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, η Oppo απέχει πολύ από το να είναι ένας ερασιτέχνης αφού είναι ο 5ος πωλητής smartphones στον κόσμο. 
Μπορεί η Apple να επιτεθεί στην Oppo; Είναι περίπλοκο λόγω των κινεζικών νόμων. Επιπλέον, η Apple δεν θέλει πραγματικά να θρυμματίζεται στις σχέσεις της με την ασιατική χώρα. Από την πλευρά της, η Oppo έκανε τα απαραίτητα με κάποιες τροποποιήσεις στο ρολόι για να έχει ένα σχέδιο περισσότερο από όμοιο με το Apple Watch, χωρίς όμως να είναι 100% αντίγραφο. Αυτό εξηγεί εν μέρει την απουσία της ψηφιακής κορώνας και την επιλογή της ύπαρξης (ελαφρά) καμπύλης οθόνης.

Η Oppo σε καμία περίπτωση δεν έχει πρόβλημα να αντιγράψει την Apple. Ο Brian Chen, αντιπρόεδρος της κινεζικής μάρκας, πιστεύει ακόμη στο Weibo ότι το συνδεδεμένο ρολόι του θα είναι το καλύτερο στην αγορά "με το καλύτερο σχέδιο" .

Δεν γνωστοποιούνται ακριβείς πληροφορίες για την ημερομηνία απελευθέρωσης  αυτή τη στιγμή, αλλά η εικόνα του ρολογιού δείχνει "Fri 06" που σημαίνει Παρασκευή 6. Αυτό σημαίνει ότι είναι την επόμενη Παρασκευή 6  του μήνα θα είναι μέσα στο Μάρτιο? .... Μπορεί και να έχουμε μια προεπισκόπηση την επόμενη εβδομάδα σε αυτήν την ημερομηνία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !