Πώς να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να ελέγξετε για καρκίνο του δέρματος

0
Ο καρκίνος του δέρματος σκοτώνει πάρα πολλούς ανθρώπους κάθε χρόνο, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορείτε να προλάβετε με μια έγκαιρη διάγνωση.Τώρα υπάρχουν μερικές εφαρμογές για κινητά που μπορούν να διαγνώσουν το κίνδυνο. 
Τα συμπτώματα των διαφόρων τύπων καρκίνου του δέρματος περιλαμβάνουν μια νέα ανάπτυξη, με αλλαγές στο μέγεθος ή το χρώμα των υπαρχόντων ελιών στο δέρμα και παράξενες αισθήσεις στο δέρμα που δεν σταματούν. Μπορούν να είναι ακομη μια ερυθρότητα ή φαγούρα, για παράδειγμα.
Ορισμένες εφαρμογές για το iPhone και το Android μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε σε καρτέλες μερικά από αυτά τα συμπτώματα είτε αναλύοντας τις εικόνες της επιδερμίδας σας είτε αποστέλλοντάς σε έναν γιατρό για να τις ελέγξετε.

Μια περιεκτική έκθεση στο CNET παραθέτει τέσσερις διαφορετικές εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρατηρήσετε τις αλλαγές στο δέρμα σας και να βοηθήσετε για να προλάβετε τον καρκίνο του δέρματος το συντομότερο δυνατό.

Η λίστα περιλαμβάνει:
  • Miiskin ( iOS / Android )
  • UMSkinCheck ( iOS / Android )
  • SkinVision ( iOS / Android )
  • MoleScope ( iOS / Android ) Αυτή η συγκεκριμένη εφαρμογή συνοδεύεται από ένα αξεσουάρ της κάμερας.

Και οι τέσσερις εφαρμογές είναι διαθέσιμες τόσο για το Android όσο και για το iPhone και όλοι έχουν τη δυνατότητα να προλάβουν καποια σημάδια του καρκίνου του δέρματος. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι εφαρμογές δεν αποτελούν αντικατάσταση απο την επίσκεψη σε έναν πραγματικό γιατρό εάν σας απασχολεί κάτι.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !