Η Apple θα κυκλοφορήσει 2 iPhone SE φέτος

0
Οι πληροφορίες που προέρχονται από το Digitimes πρέπει να προέρχονται από διάφορες φήμες αλλά θα πρέπει να εξακολουθούμε να θέλουμε να τις πιστέψουμε γιατί στο παρελθόν έχουν επιβεβαιωθεί. 
Η Digitimes ανακοίνωσε ότι η Apple έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει 6 νέα μοντέλα iPhone φέτος, συμπεριλαμβανομένων των δύο μοντέλων με LCD οθόνες που δεν θα είναι άλλα από το διάσημο iPhone SE 2! Ο ιστότοπος της Ταϊβάν αναφέρει ότι διαρρέει πληροφοριες από τον ασιατη προμηθευτή Chipbond Technology , ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει λάβει παραγγελίες για δύο εξαρτήματα οθόνης. Αυτό θα μπορούσε απλώς να σημαίνει ότι το iPhone SE 2 θα είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη οθόνης (με διαφορετική ανάλυση για τις δύο οθόνες ως εκ τούτου) και ότι μπορεί τελικά να υπάρχει ένα "μεγάλο" iPhone SE 2 στον κατάλογο .

Υπενθυμίζεται ότι το iPhone SE 2 θα πρέπει να προσφερθεί περίπου στα 450 ευρώ, με τη σχεδίαση του να πρέπει να εμπνέεται από το iPhone 8 και το iPhone 4 (με διάφορα χρώματα), και να περιλαμβάνει τον επεξεργαστή A13 Bionic , όπως και τον αισθητήρα Touch ID (ο οποίος θα έκανε ξανά μια επιστροφή!).


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !