Τα AirPods κυριάρχησαν στην αγορά των ασύρματων ακουστικών το τρίτο τρίμηνο του 2019

0
Τα AirPods και AirPods Pro έχουν μια καλή πορεία από την ιστορία επιτυχίας της Apple . Οι πωλήσεις τους αυξήθηκαν το 2019, και οι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτό είναι μόνο η αρχή αφού το έτος που μόλις ξεκίνησε θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα καλό για τα ακουστικά της Apple.  
Η Canalys κυκλοφόρησε τα στοιχεία της και οι αριθμοί θα πρέπει να ευχαριστούν τον Tim Cook όπου τα AirPods είχαν πουλήσει μόλις λίγο πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα κατά το τρίτο τρίμηνο , γεγονός που επιτρέπει στην Apple να κυριαρχήσει σε αυτή την κατηγορία των προϊόντων με 43 % του Pdm , πολύ μπροστά από το 7% της Xiaomi ή το 6% της Samsung. Έτσι, η JBL καταλαμβάνει μόνο το 8% του Pdm στην κορυφή της ενσύρματης ενδοσυνδετικής αγοράς, ενώ η JBL κυριαρχεί στην αγορά των συμβατικών ακουστικών με 13% Pdm (μπροστά από το 10% της Sony).
Η Apple έχει γίνει ένα τέρας τεχνολογίας στον κλάδο της. Ο κατασκευαστής της Καλιφόρνιας επωφελείται επίσης από την παγκόσμια έκρηξη στην αγορά των TWS ( True Wireless Stereo ), μια αγορά που σημείωσε θεαματική αύξηση + 183% το τρίτο τρίμηνο του 2019 (δηλ. 43 εκατομμύρια συσκευές που πωλήθηκαν).


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !