Το WhatsApp σταματά την Υποστήριξη του iOS 8

0
Μερικοί χρήστες εξακολουθούν να έχουν εγκατεστημένο το iOS 8 ακόμη και σήμερα στο iPhone ή το iPad τους. Δεν υπάρχουν πολλοί από αυτούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ορισμένες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο App Store. 
Το WhatsApp είναι μία από τις εφαρμογές που εξακολουθούν να λειτουργούν με το iOS 8 μέχρι και σήμερα. Αυτό σύντομα θα ολοκληρωθεί με το τέλος της υποστήριξης που έχει προγραμματιστεί για τον μήνα Φεβρουάριο. Από την 1η Φεβρουαρίου του 2020, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο τουλάχιστον το iOS 9 στο iPhone και στο iPad σας. Από την πλευρά του Android, θα χρειαστεί τουλάχιστον το Android 4.0.3. Και για τα υπόλοιπα, το WhatsApp δείχνει ότι ορισμένα τηλέφωνα που εκτελούν το KaiOS 2.5.1 και νεότερα, συμπεριλαμβανομένων των JioPhone και JioPhone 2, θα είναι τα μόνα που υποστηρίζουν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

"Εφόσον δεν είμαστε πλέον ενεργά αναπτυσσόμενοι για αυτά τα λειτουργικά συστήματα, κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν ανά πάσα στιγμή", προειδοποιεί η WhatsApp.

Το iPhone 4 δικαιούται το iOS 7.1.2 το πολύ. Για το iPhone 4S, είναι iOS 9.3.6. Και για το iPhone 5, είναι το iOS 10.3.4.Έτσι  μπορείτε να πείτε ότι έχετε σε ένα παλιό iPhone ακόμα την δυνατότητα να απολαύσετε το WhatsApp, ακόμα και μετά την 1η Φεβρουαρίου του 2020. Αυτό είναι πλεονέκτημα χωρίς να έχετε ενημερώσεις για  το iOS για αρκετά χρόνια στη συσκευή σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !