Η Apple ξεκινά νέα πρόκληση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο AppleWatch

0
Η επόμενη πρόκληση για τους χρήστες των Apple Watch είναι πλέον γνωστή και θα είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (που ονομάζεται επίσης Διεθνής Ημέρα Δικαιωμάτων των Γυναικών) η οποία λαμβάνει χώρα στις 8 Μαρτίου, όπως κάθε χρόνο.  
Οι κανόνες της πρόκλησης είναι αρκετά απλοί προς το παρόν και χρειαζόσαστε να κάνετε μια άσκηση 20 λεπτών, τρέξιμο ή πορεία αναπηρικών καρεκλών στις 8 Μαρτίου. Όλοι όσοι θα κάνουν αυτή τη δοκιμασία σε αυτήν την ημερομηνία θα έχουν το δικαίωμα σε ένα αποκλειστικό τρόπαιο, όπως συμβαίνει για κάθε πρόκληση. Οι χρήστες με ενα Apple Watch θα ενημερωθούν σύντομα για την πρόκληση μέσω ειδοποίησης.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που η Apple διοργάνωσε μια πρόκληση αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε το 2018.

Σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα ότι στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις με τίτλο "Δημιουργήθηκε από αυτούς" σε ορισμένα καταστήματα της Apple. "Εμπνευστείτε από τις δημιουργικές γυναίκες και μοιραστείτε τις ιδέες σας για να εξερευνήστε νέες προοπτικές", λέει η Apple.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !