Το iOS 13.4 beta 3 το macOS 10.15.4, watchOS 6.2 και tvOS 13.4 είναι διαθέσιμο

0
Η Apple μόλις έδωσε την τρίτη beta (κατασκευή 17E5241d) του iOS 13.4 σε iPhone και iPadOS 13.4 στο iPad, για τους προγραμματιστές για αρχή. Φτάνει μία εβδομάδα αμέσως μετά την προηγούμενη έκδοση. 
Το δεύτερο beta ήταν ιδιαίτερα η ευκαιρία να αλλάξουν και πάλι την εφαρμογή Mail σε σχέση με τα κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης, με μερικές περισσότερες λεπτομέρειες για το CarKey (το iPhone ως αυτό το εικονικό κλειδί για το αυτοκίνητό) και το καλύτερο για τη Siri που μπορεί να ακούσει ακόμη και όταν καλύπτεται και να επιστρέψει στην αρχική οθόνη. Το πρώτο beta, από την πλευρά του, πρόσθεσε την κοινή χρήση φακέλων του iCloud Drive, νέους τύπους αυτοκόλλητων σημειώσεων Memojis, ενοποιημένες αγορές εφαρμογών και πολλά άλλα.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι προσφέρει η beta της ημέρας και θα πρέπει να περιμένουμε τα σχόλια των δοκιμαστών το βράδυ. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού (αν έχετε το προφίλ για να δοκιμάσετε την beta των προγραμματιστών).

Η Apple προσφέρει επίσης την τρίτη beta (κατασκευή 19E242d) του macOS 10.15.4 σε Mac, το τρίτο beta (build 17T5244c) του watchOS 6.2 στο Apple Watch και το τρίτο beta (build 17L5245b) της tvOS 13.4 στην Apple TV.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !