Η Apple εξηγεί πώς μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με νυχτερινή λειτουργία

0
Η Apple έχει δημοσιεύσει ένα νέο βίντεο στο YouTube το οποίο είναι ένα σεμινάριο για τις δυνατότητες της φωτογράφισης. Ο κατασκευαστής επικεντρώνεται σε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με τη λειτουργία νύχτας. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.  

Μια λειτουργία που είναι πολύ απλή από μόνη της, καθώς η λειτουργία νύχτας ενεργοποιείται αυτόματα όταν το iPhone εντοπίσει μια σκοτεινή περιοχή όπου και το εικονίδιο της λειτουργίας νύχτας γίνεται κίτρινο στην επάνω αριστερή γωνία.

Ο χρήστης έχει ακόμα λίγο τον έλεγχο της λειτουργίας και ακριβέστερα κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Για να πειραματιστείτε με μεγαλύτερες φωτογραφίες στη νυχτερινή λειτουργία, αγγίξτε το εικονίδιο "νυχτερινού κόσμου" και επιλέξτε τη διάρκεια χρησιμοποιώντας το δρομέα.

Τέλος έρχεται η στιγμή της φωτογραφίας που γίνεται με το πάτημα του κουμπιού στο κάτω μέρος της οθόνης. Η Apple σημειώνει ότι δεν πρέπει να κινηθείτε μέχρι να ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !