Checkra1n: διαθέσιμο jailbreak iOS 13.3.1 + Υποστήριξη Linux

0
Το εργαλείο για το jailbreak στο iOS 13, το Checkra1n ενημερώθηκε στην έκδοση 0.9.8 σήμερα με δύο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά: υποστήριξη για το iOS 13.3.1 και δυνατότητα jailbreaking στα iPhone ή iPad από το Linux. Μέχρι τώρα, το εργαλείο υποστηρίζει μόνο το MacOS λειτουργικό. 
Η υποστήριξη Linux είναι καλή είδηση ​​για όσους δεν έχουν Mac και ακόμη και για όσους διαθέτουν υπολογιστή με Windows. Γιατί; Επειδή το Linux είναι δωρεάν και μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς προβλήματα σε έναν υπολογιστή, σε αντίθεση με το macOS, το οποίο απαιτεί να εγκατασταθούν μερικά hacks σε μια εικονική μηχανή που δεν είναι Mac.

Εκτός από την υποστήριξη για Linux και iOS το 13.3.1, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν στο Checkra1n για να jailbreak σε νέες εκδόσεις του iOS χωρίς να περιμένουν την ενημέρωση του εργαλείου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα λειτουργήσει, αλλά η επιλογή έχει το πλεονέκτημα ότι είναι εκεί. Επιπλέον, το Checkra1n προσφέρει μια νέα έκδοση της γραμμής εντολών που εκδόθηκε γύρω από τα ncurses, τα οποία υποστηρίζουν τώρα το FastDFU.

Ένα άλλο στοιχείο που αναφέρθηκε είναι η Webra1n, μια έκδοση Web του Checkra1n, η οποία μπορεί να είναι προσβάσιμη σε ένα σύστημα χωρίς οθόνη, όπως το Raspberry Pi. Τέλος, γίνεται αναφορά στην προκαταρκτική υποστήριξη για το pongoOS, που φαίνεται να είναι η δυνατότητα του Linux σε ένα iPhone, αλλά οι λεπτομέρειες είναι περισσότερο από λίγες αυτήν τη στιγμή.

Η ενημερωμένη έκδοση του Checkra1n είναι διαθέσιμη τώρα στο checkra.in

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !