Το iOS 13.4 beta 1 είναι διαθέσιμο

0
Η Apple μόλις προσέφερε το πρώτο beta (build 17E5223h) του iOS 13.4 στο iPhone και στο iPadOS 13.4 στο iPad. Αυτή η έκδοση είναι για πρώτη φορά αποκλειστικά για προγραμματιστές, οι δημόσιοι δοκιμαστές θα την έχουν αργότερα. 
Τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρονται με το iOS 13.4 δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Θα πρέπει να περιμένουμε την εγκατάσταση από τους προγραμματιστές για να λάβουμε τα σχόλιά τους. Ένα ξεχωριστό άρθρο που συγκεντρώνει τα νέα χαρακτηριστικά θα δημοσιευθεί το βράδυ (αν υπάρχουν πράγματι νέα χαρακτηριστικά, διότι η Apple θα μπορούσε να προσφέρει μόνο γενικές διορθώσεις και βελτιώσεις).

Εάν η συσκευή σας είναι ρυθμισμένη να λαμβάνει beta από προγραμματιστές, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε τη λήψη της πρώτης beta iOS 13.4 ή iPadOS 13.4 ανάλογα με τη συσκευή σας. Η Apple δεν έχει πει ακόμα πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για λήψη σε όλους τους χρήστες.

Επιπλέον, η Apple προσφέρει το πρώτο beta (build 19E224g) του macOS 10.15.4 για Mac, το πρώτο beta (build 17T5224g) watchOS 6.2 για το Apple Watch και το πρώτο βήτα (17L5225g) του tvOS 13.4 για το Apple Watch. Και οι τρεις προσφέρονται στους προγραμματιστές, όπως το iOS 13.4.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !