Foxconn: Νέα μέτρα απομόνωσης των εργαζόμενων και αναστολή λειτουργίας

0
Μετά την εξάπλωση του Coronavirus στην Κίνα, η Foxconn , ο κύριος κατασκευαστής του iPhone , αποφάσισε να αναστείλει την παραγωγή αρχικά μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ημερομηνία θα πρέπει να αναθεωρηθεί ξανά. 
Η Hai Precision Industry Co (Foxconn) έχει πράγματι αποφασίσει να εφαρμόσει νέα καραντίνα 14 ημερών για όλους τους υπαλλήλους της που θα επιστρέψουν στην εργασία τους από περιοχές εκτός της Επαρχία Χενάν (όπου βρίσκεται το κύριο εργοστάσιο στο Zengzhou).

Για τους υπαλλήλους που ζουν στην επαρχία Henan, η περίοδος απομόνωσης θα περιοριστεί σε 7 ημέρες. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, αυτό το πρόγραμμα καραντίνας υπερβαίνει ευτυχώς την ημερομηνία επανάληψης της 10ης Φεβρουαρίου. Παραμένει να δούμε αν η κυκλοφορία του iPhone SE 2 (ή του iPhone 9) ή του επόμενου iPad Pro θα επηρεαστεί από αυτές τις καθυστερήσεις στην παραγωγή και κυρίως σε ποιο βαθμό. Η επιδημία του κοροναϊού έχει σκοτώσει περίπου 500 άτομα παγκοσμίως (περισσότερο από το SARS). 25.000 άνθρωποι μολύνονται.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !