Η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη σε τηλεοράσεις LG του 2019

0
Η LG ανακοινώνει ότι η εφαρμογή Apple TV, συμπεριλαμβανομένης της Apple TV +, είναι τώρα διαθέσιμη για τις τηλεοράσεις του 2019. Προσφέρεται σε περισσότερες από 80 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος.  
Η εφαρμογή Apple TV προσφέρει κάτι περισσότερο από απλή πρόσβαση στην υπηρεσία συνεχούς ροής της Apple. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εγγραφούν στα κανάλια της Apple TV (η επιλογή των καναλιών ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα) και να έχετε πρόσβαση στον κατάλογο του iTunes για να νοικιάσετε, να αγοράσετε και να παρακολουθήσετε τις διαθέσιμες ταινίες και σειρές.

Οι πρόσφατες τηλεοράσεις της LG υποστηρίζουν ήδη το AirPlay 2 και το HomeKit για τη διαχείριση των συνδεδεμένων συσκευών. Η προσθήκη της εφαρμογής Apple TV επιτρέπει στην Apple να στοχεύει σε περισσότερα άτομα που δεν έχουν απαραιτήτως μια φυσική τηλεόραση της Apple και επομένως δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Η LG δείχνει ότι η εφαρμογή Apple TV είναι διαθέσιμη αμέσως στις τηλεοράσεις OLED και NanoCell 2019 (σειρές SM9X και SM8X). Θα φτάσει αργότερα αυτό το μήνα σε ορισμένα μοντέλα UHD (σειρές UM7X και UM6X). Θα είναι επίσης διαθέσιμο στις τηλεοράσεις του 2018, αλλά θα χρειαστούν μερικοί ακόμη μήνες. Η LG δεν δίνει ακόμα μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Όσον αφορά τις τηλεοράσεις του 2020, η LG έχει ήδη πει ότι η εφαρμογή Apple TV θα είναι διαθέσιμη από την έναρξη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !