Η Apple προσφέρει δωρεάν λογαριασμούς προγραμματιστών

0
Η Apple ανακοινώνει ότι οκτώ νέες χώρες, είναι πλέον επιλέξιμες για δωρεάν λογαριασμούς προγραμματιστών. Αυτό ισχύει αποκλειστικά για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, εγκεκριμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα και κυβερνητικούς φορείς που σχεδιάζουν να διανέμουν μόνο δωρεάν εφαρμογές στο App Store.  
Οι νέες χώρες που ενδιαφέρονται για την ελεύθερη πρόσβαση είναι η Γαλλία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γερμανία, το Ισραήλ, η Ιταλία, το Μεξικό και η Νότια Κορέα.Αυτές προστίθενται στο κατάλογο με τις Βραζιλία, την Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υπενθυμίζεται ότι το ετήσιο κόστος ενός λογαριασμού προγραμματιστή είναι στα $ 99 δολαρια. Ένας τέτοιος λογαριασμός σάς επιτρέπει να διανέμετε εφαρμογές στο App Store για iPhone, iPad, Mac, Apple Watch και Apple TV. Παρέχει επίσης πρόσβαση σε beta του iOS, macOS, tvOS και watchOS. Ένα άλλο στοιχείο είναι η δυνατότητα προσφοράς επεκτάσεων για το Safari, είτε σε iPhone είτε σε Mac.

Αν έχετε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή άλλο τομέα που αναφέρεται από την Apple και συνεπώς θεωρείτε ότι είστε κατάλληλος, μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα και ακολουθήστε τις οδηγίες. Η Apple δηλώνει ότι ελέγχει τις αιτήσεις κατά περίπτωση για έναν δωρεάν λογαριασμό προγραμματιστή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !