Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Apple επισκευάζει το iPhone στο σπίτι του χρήστη

0
Η εξυπηρέτηση των πελατών μετά την πώληση από την Apple φέρνει επανάσταση; Από τώρα και στο εξής, σε ορισμένες μεγάλες αμερικανικές πόλεις, ένας εξουσιοδοτημένος τεχνικός θα μπορεί να κάνει μια επίσκεψη για να επισκευάσει ένα iPhone ... απευθείας στο σπίτι του χρήστη! Η επιδιόρθωση επιτόπου έχει μέχρι στιγμής προσφερθεί μόνο σε εταιρείες ή πελάτες με ένα επιχειρηματικό συμβόλαιο, αλλά η Apple άνοιξε την επιλογή τώρα και για ιδιώτες. 
Η επιτόπια εξυπηρέτηση - στο σπίτι ή το γραφείο του πελάτη - μεταβιβάζεται σε συνεργάτη της Apple την Go Tech Services. Οι πόλεις του Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Χιούστον και το Ντάλλας είναι ο κορυφαίος επισκευαστής μεταξύ των άλλων εγκεκριμένων εταιρειών.

Ωστόσο, ο ενθουσιασμός πρέπει να παραμείνει συγκρατημένος, καθώς η επισκευή αφορά μόνο την αντικατάσταση της οθόνης του iPhone και όσον αφορά το Mac, το iPad ή το Apple Watch, πιθανότατα θα περιμένουμε άλλα 10 χρόνια, και μάλιστα μέχρι να φτάσει μια τέτοια υπηρεσία στην Ευρώπη,  τα πράγματα θα αργήσουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !