Η παραγωγή iPhone θα πέσει λόγω του κορωναϊού

0
Η παραγωγή του iPhone θα πρέπει σίγουρα να επηρεαστεί εξαιτίας του κοροναϊού. Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, οι αποστολές των iPhone θα μειωθούν κατά 10% το πρώτο τρίμηνο. Ο αναλυτής, ο οποίος συχνά έχει καλή πληροφόρηση για την Apple, έχει προβλέψει την παραγωγή σε 36-40 εκατομμύρια iPhone για τους τρεις πρώτους μήνες του 2020. 
Ένα άλλο ανησυχητικό στοιχείο είναι το μέλλον καθώς Ο Κουό σημειώνει ότι είναι περίπλοκο να προβεί σε εκτιμήσεις για το δεύτερο τρίμηνο, επειδή η κατάσταση για τον κοροναϊο θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί, όπως και θα μπορούσε να επιδεινωθεί.
Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει ένα πρόβλημα μεταξύ του coronavirus και της παραγωγής του iPhone. Πρόσφατα, ο Nikkei ανέφερε ότι η παραγωγή του iPhone 9 (iPhone SE 2) θα μπορούσε να επηρεαστεί από τον κινεζικό ιό , γεγονός που θα μπορούσε να καθυστερήσει την απελευθέρωσή του μερικές εβδομάδες. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η παραγωγή προγραμματίζεται για την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου με το μάρκετινγκ να αναφερει για τον Μάρτιο.

Στην Κίνα, η Apple αποφάσισε να κλείσει όλα τα καταστήματα της Apple, τα γραφεία και τα κέντρα επικοινωνίας έως τις 9 Φεβρουαρίου . Ο κατασκευαστής λέει ότι ακολούθησε τη συμβουλή των ειδικών στον τομέα της υγείας εν όψει της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !