Coronavirus: Η Apple κλείνει προσωρινά καταστήματα και γραφεία Apple στην Κίνα

0
Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση με τον κοροναϊό, η Apple αποφάσισε να κλείσει όλα τα γραφεία της και το Apple Store στην Κίνα . Ο κατασκευαστής των iphone έκανε την ανακοίνωση στον κινεζικό ιστότοπό του . 
"Οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους που επηρεάζονται άμεσα από τον κοροναϊό και εκείνους που εργάζονται 24 ώρες την ημέρα για να τον μελετήσουν και να τον συγκρατήσουν. Ως προφύλαξη και με βάση τις τελευταίες συμβουλές κορυφαίων ειδικών στον τομέα της υγείας, θα κλείσουμε όλα τα γραφεία, τα καταστήματα και τα κέντρα επαφής στην ηπειρωτική Κίνα έως τις 9 Φεβρουαρίου. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και προσβλέπουμε στο να ανοίξουμε ξανά τα καταστήματά μας το συντομότερο δυνατό ".

Η Apple έκλεισε αρχικά ένα κατάστημα της Apple στο Qingdao. Δύο άλλα, που βρίσκονται στο Nanjing και στο Fuzhou, έκλεισαν αργότερα και αυτά με τη σειρά τους. Σήμερα, η Apple ανακοινώνει ότι όλα τα κινεζικά της καταστήματα επηρεάζονται μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον κοροναϊό είναι σχεδόν 12.000, ενώ 259 άνθρωποι έχουν πεθάνει. Στη Γαλλία, 6 άτομα έχουν μολυνθεί και εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Επιπλέον, ένα αεροσκάφος που επαναπατρίζει περίπου 180 Γάλλους υπηκόους από το Wuhan (η πόλη όπου εμφανίστηκε ο κοροναϊός) προσγειώθηκε την Παρασκευή στη στρατιωτική βάση Istres. Θα παραμείνουν εκεί σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !