Coronavirus: Η Foxconn αναστέλλει την παραγωγή στα εργοστάσια της στο Shenzhen

0
Ένα νέο πλήγμα στην κρίση του κοροναϊού που έχει κλονίσει την Κίνα για αρκετές εβδομάδες και την Foxconn ,  που είναι ο κύριος κατασκευαστής iPhone , όπου έχει αναστείλει την παραγωγή επ 'αόριστον στα εργοστάσια της στο Shenzhen (οι μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής στην Κίνα) .   
Ο υπεργολάβος επέκτεινε για πρώτη φορά την περίοδο καραντίνας για όλους τους υπαλλήλους του, αλλά αντιμετώπισε κινδύνους για την υγεία, οπότε η απόφαση πάρθηκε και το iPhone δεν θα παράγεται πλέον στα εργοστάσια της Shenzhen μέχρι νεοτέρας. Ακόμη πιο ανησυχητικό για την Apple, είναι πως η Foxconn δεν καθορίζει την ημερομηνία για την επανέναρξη της παραγωγής.


Ο προμηθευτής ζητά από τους υπαλλήλους του που επιστρέφουν από το νέο σεληνιακό έτος να μην πάνε για δουλειά: "Για να προστατεύσουμε την υγεία και την ασφάλεια όλων και να συμμορφωθούμε με κυβερνητικά μέτρα για την πρόληψη του ιού, σας παροτρύνουμε να μην επιστρέψετε στο Shenzhen . " Αυτό το νέο προληπτικό μέτρο θα μπορούσε να αναβάλει την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 9 (γνωστό και ως iPhone SE2) και ... να προκαλέσει την  παρασυρση των μετοχών  της AAPL.
 Σε έντονο κόκκινο, οι περιοχές όπου ο κοροναϊός είναι πιο μολυσματικός...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !