Πως να παρακολουθήσετε την εξάπλωση του Coronavirus από το iphone σας

0
Ο κοροναϊός εξαπλώνεται σαν την μεγαλύτερη απειλή στην Κίνα και σε άλλα μέρη της Ασίας. Προέρχεται από την πόλη Wuhan στην Κίνα, αλλά η ασθένεια έχει στοιχίσει σε περισσότερες από πεντακόσιες ζωές μόνο στην Κίνα . Και ταυτόχρονα, εμφανίζονται νέες περιπτώσεις του Coronavirus σε όλο τον κόσμο.  
Δεν έρχεται μια μέρα χωρίς καμία χώρα να αναφέρει μια νέα περίπτωση μολυσμένων ασθενών στην περιοχή της. Σε μια τέτοια κατάσταση, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τις περιοχές επιδημίας του Coronavirus κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όσους ταξιδεύουν συχνά σε όλο τον κόσμο.
Έτσι παρακάτω θα βρείτε κάποιες εφαρμογές που μπορούν να σας ενημερώνουν για αυτήν την επιθετική ασθένεια..

MeMeTeo

Το MeMeTeo είναι μια εφαρμογή πρόβλεψης του καιρού στο iOS. Η εφαρμογή διαθέτει ένα κλασικό σχέδιο όπου η εταιρεία έχει αρχίσει να προσφέρει έναν live χάρτη του Coronavirus στην αρχική σελίδα.

Σύρετε προς τα επάνω στην αρχική οθόνη και κάντε κλικ στην επιλογή Live map του Coronavirus. Ο χάρτης παρακολουθεί τον Coronavirus σε πραγματικό χρόνο και συλλέγει τα επιβεβαιωμένα δεδομένα από πολλές πηγές.
Η εφαρμογή είναι ελεύθερη να χρησιμοποιηθεί, αλλά έρχεται φέρνοντας διαφημίσεις σε όλο το UI.


nCOV Tracker

Μια απλά σχεδιασμένη εφαρμογή αλλά πολύ ενημερωμένη είναι και αυτή.
Στην αρχική οθόνη εμφανίζεται ο αριθμός των θανάτων και επιβεβαιώνονται τα περιστατικά Coronavirus παγκοσμίως.
Μεταβείτε στο μενού χώρας για να δείτε τα δεδομένα από την περιοχή. Κάντε κλικ στο μενού του χάρτη για να δείτε τα ζωντανά δεδομένα σε χάρτες.



Coronavirus Pro

Όπως υποδηλώνει το όνομα της, η εφαρμογή Coronavirus Pro έχει ως στόχο την παροχή ζωντανών δεδομένων μέσω δορυφορικού χάρτη. Με το άνοιγμα της εφαρμογής, εμφανίζει τα στατιστικά στοιχεία όπως θανάτους από τον Coronavirus, επιβεβαιωμένα κρούσματα και ασθενείς στην κορυφή.


Δυστυχώς και οι 3 εφαρμογές απαιτούν να έχετε ένα λογαριασμό εκτός Ελλάδος στο AppStore για να μπορέσετε να τις κατεβάσετε στο κινητό σας πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !