Το Instagram εξηγεί γιατί δεν υπάρχει εφαρμογή για το iPad

0
Το Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως. Και όμως, δεν υπάρχει διαθέσιμο σε ορισμένα μέσα, όπως το iPad. Όσοι έχουν το tablet της Apple θα πρέπει να περιοριστούν στην εφαρμογή του iPhone σε μεγέθυνση.  
Γιατί αυτή η επιλογή;
Ο Adam Mosseri, ο προϊστάμενος του Instagram, απάντησε στην ερώτηση με μια ιστορία που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του Instagram. "Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή για το iPad. Αλλά έχουμε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό ανθρώπων και πολλά να κάνουμε, και αυτό δεν φαίνεται να είναι το επόμενο καλύτερο που πρέπει να κάνουμε " , είπε.

Η εξήγηση για τον «περιορισμένο αριθμό ανθρώπων» φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει καποιος, ειδικά επειδή το Instagram ανήκει στο Facebook. Δεν υπάρχει έλλειψη πόρων, ιδίως όσον αφορά τα οικονομικά για την πρόσληψη ανθρώπων.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Instagram έβαλε το iPad στην άκρη. Τον περασμένο μήνα, το κοινωνικό δίκτυο απέφυγε μια ερώτηση που ρωτά γιατί η άφιξη ιδιωτικών μηνυμάτων στην έκδοση του Web ήταν πιο σημαντική από μια εφαρμογή για τα iPad. Το Instagram είπε ότι τα ιδιωτικά μηνύματα στο διαδίκτυο βοηθούν τους χρήστες να "παραμείνουν σε επαφή με τους αγαπημένους τους" ... χωρίς να απαντήσει στο θέμα για τα iPad.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !