Jailbreak iPhone 11 / XS / XR: Το Unc0ver ενημερώθηκε για να διορθώσει τα πρώτα σφάλματα

0
Το Unc0ver πήγε στην έκδοση 4.0.1. Το εργαλείο του jailbreak στο iOS 13 για το iPhone 11/11 Pro / 11 Pro Max και το iPhone XR / XS / XS Max διορθώνει τα πρώτα σφάλματα που αντιμετώπισαν οι χρήστες. Ως υπενθύμιση, το jailbreak για το τελευταίο iPhone έφτασε τη νύχτα του Σάββατου για την Κυριακή .  
Το πρώτο μεγάλο σφάλμα ήταν η αδυναμία λήψης εφαρμογών από το App Store μετά από το jailbreaking της συσκευής σας. Τώρα αυτό είναι δυνατό και πάλι. Σημειώστε ότι η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι αμφισβητήσιμη γιατί για πρώτη φορά το Unc0ver ενσωματώνει το AppSync ως "fix". Αυτό το tweak, το οποίο υπάρχει εδώ και χρόνια, χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για όσους θέλουν να εγκαταστήσουν υπογεγραμμένες εφαρμογές, γενικά εφαρμογές "σπασμένες".Ο Pwn20wnd, ο οποίος αναπτύσσει το Unc0ver, δεν λέει αν θα προσφερθεί μια πιο "καθαρή" μέθοδος με μια επόμενη ενημέρωση.

Ένα άλλο σφάλμα που αντιμετώπισαν οι χρήστες ήταν η έλλειψη ειδοποιήσεων από το jailbreak. Αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να επιδιορθωθεί με την ενημέρωση, αλλά η ανατροφοδότηση από τους πρώτους χρήστες υιοθετεί ότι πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερες προσπάθειες. Οι ειδοποιήσεις για τα μηνύματα δεν λειτουργούσαν, για παράδειγμα. Τέλος, η ενημέρωση βελτιώνει τη γενική αξιοπιστία του jailbreak.

Το Unc0ver 4.0.1 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη. Μπορείτε να ακολουθήσετε το σεμινάριο μας σε αυτό το άρθρο για να δείτε πώς να το εγκαταστήσετε απευθείας από το iPhone χωρίς να περάσετε από έναν υπολογιστή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !