Apple Music: Οι διαφορετικές εκδόσεις των άλμπουμ είναι τώρα ομαδοποιημένες

0
Η Apple έκανε μια αλλαγή στην υπηρεσία της μουσικής Apple Music. Οι διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου άλμπουμ τώρα ομαδοποιούνται σε ένα μέρος, γεγονός που διευκολύνει την ανακάλυψη τους.  
Απλά αναζητήστε ένα άλμπουμ στην Apple Music, επιλέξτε το και στη συνέχεια κάντε κύλιση προς τα κάτω για να φτάσετε στο τέλος της λίστας τραγουδιών. Οι διαφορετικές εκδόσεις των άλμπουμ θα εμφανιστούν στη συνέχεια στην ενότητα "Άλλες εκδόσεις". Αυτά μπορεί να είναι λευκώματα γενεθλίων, ειδικές εκδόσεις, αναθεωρημένες εκδόσεις και πολλά άλλα.

Όπως σημειώνει το MacStories , αυτή η λειτουργία υπήρχε ήδη στην εποχή της Beats Music. Η Apple αγόρασε το Beats για $ 3 δισεκατομμύρια το 2014 , το οποίο περιλάμβανε τη Beats Music για να δημιουργήσει την Apple Music αρκετό καιρό πίσω. Αλλά η ομαδοποίηση των διαφορετικών εκδόσεων των άλμπουμ δεν είχε προταθεί μέχρι σήμερα.

Η καινοτομία είναι σε ισχύ τώρα. Δεν χρειάζεται καποιος να προβεί σε συγκεκριμένη ενημέρωση του iOS, αλλά η Apple εφάρμοσε άμεσα την αλλαγή στο επίπεδο των διακομιστών της. Σημειώστε ότι η ομαδοποίηση των άλλων εκδόσεων των άλμπουμ φαίνεται να βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, δεδομένου ότι ορισμένοι καλλιτέχνες δεν ενδιαφέρονται ακόμα τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο και αυτό Θα έρθει τις επόμενες ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !