watchOS 6.1.3 και watchOS 5.3.5 είναι διαθέσιμα

0
Η Apple μόλις έκανε διαθέσιμα τα λειτουργικά watchOS 6.1.3 (build 17S811) για το Apple Watch. Τα παλαιότερα μοντέλα έχουν το δικαίωμα να κατεβάσουν το OS 5.3.5 (build 16U652). Η Apple αναφέρει ότι οι νέες ενημερώσεις περιλαμβάνουν μια επισκευή για ένα ζήτημα που απέτρεψε την ακούσια ειδοποίηση του καρδιακού παλμού να λειτουργεί όπως αναμενόταν για τους ιδιοκτήτες της Apple Watch στην Ισλανδία.  
Για να ενημερώσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι, μεταβείτε στο ρολόι μου> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού και κάντε λήψη του watchOS 6.1.3 ή watchOS 5.3.5 ανάλογα με το μοντέλο της Apple σας Παρακολουθήστε.

Ως υπενθύμιση, το watchOS 6.2 διατίθεται αυτήν τη στιγμή σε beta από τους προγραμματιστές. Η Apple δεν έχει πει ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση, αλλά φαίνεται ότι θα είναι για τον επόμενο μήνα. Αρκετές ενδείξεις υποδεικνύουν ότι η Apple θα κρατήσει ένα κεντρικό θέμα το Μάρτιο και η Apple θα πρέπει λογικά να απελευθερώσει τις τελικές εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων της αυτή τη στιγμή.

Το watchOS 6.2 δεν είναι το μόνο beta, υπάρχει επίσης το iOS 13.4 στο iPhone, το iPadOS 13.4 στο iPad, το macOS 10.15.4 σε Mac και το tvOS 13.4 στην Apple TV.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !