Οι πωλήσεις IPhone αναμένεται να μειωθούν κατά 50% λόγω του κορωναϊού στην Κίνα

0
Ο κορωναϊός θα μπορούσε να βλάψει τις πωλήσεις του iPhone στην Κίνα πολύ άσχημα. Αυτό αναφέρουν οι αναλυτές στην Global Times , αναφέροντας τις πωλήσεις κάτω από 40% έως 50% τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. 
"Οι πωλήσεις των iPhone στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους αναμένεται να είναι μικρότερες από το μισό του ίδιου τριμήνου το 2019", δήλωσε ο αναλυτής Liang Zhenpeng. "Οι πωλήσεις των κινητών τηλεφώνων, στο διαδίκτυο ή σε φυσικά καταστήματα, είναι πολύ δύσκολες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή οι αλυσίδες εφοδιασμού δύσκολα μπορούν να αντεπεξέλθουν" , πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ο Wei Jigang, ερευνητής στο Κέντρου Έρευνας Ανάπτυξης του Κρατικού Συμβουλίου, λέει ότι η Apple "έχει μια παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού, όχι μόνο στην Κίνα" , ωστόσο, "η Κίνα, ως σημαντικό τμήμα της αλυσίδας, θα έχει επιπτώσεις στις δραστηριότητές της" .

Η Apple έχει ήδη πει ότι η παραγωγή και ο απολογισμός του iPhone θα είναι περιορισμένος τους επόμενους μήνες λόγω του κοροναϊού και των συνεπειών του για τις μονάδες παραγωγής. Οι υπεργολάβοι, όπως η Foxconn, δεν είναι ακόμη σε πλήρη λειτουργία και αυτό παίζει στον όγκο των προϊόντων iPhone. Επιπλέον, η Apple ανέφερε ότι τα έσοδά της θα είναι πολύ χαμηλότερα από τα αναμενόμενα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !