iOS 13.4: η δεύτερη δημόσια beta είναι διαθέσιμη

0
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο beta του iOS 13.4 στο iPhone και το iPadOS 13.4 στο iPad . Φτάνει 24 ώρες μετά το αρχικό για τους προγραμματιστές . Οι καινοτομίες είναι οι ίδιες.  
Η δεύτερη beta είναι μια ευκαιρία να έχουμε μια νέα οργάνωση των κουμπιών στο κάτω μέρος της εφαρμογής Mail , γνωρίζοντας ότι η Apple είχε ήδη κάνει μια αλλαγή με την πρώτη beta. Το κουμπί για την επισήμανση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια σημαία έχει αντικατασταθεί από το κουμπί για απάντηση και το κουμπί στα άκρα δεξιά τώρα σας επιτρέπει να συνθέσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσο για το καλάθι, πηγαίνει προς τα αριστερά.

Η Apple βρήκε επίσης την ευκαιρία να προσθέσει ρυθμίσεις στην εφαρμογή τηλεόρασης, ιδίως για να προσαρμόσει την ποιότητα του βίντεο για το streaming ή download. Τέλος, η λειτουργία CarKey (η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε το iPhone σας ως κλειδί για να κλειδώσετε / ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητό σας και να ενεργοποιήσετε τον κινητήρα) καταλαμβάνει λίγο περισσότερο χώρο και μάθαμε ότι θα είναι δυνατή η κοινή χρήση ενός εικονικού κλειδιού με μήνυμα .

Η δεύτερη έκδοση beta του iOS 13.4 μπορεί να γίνει λήψη από τις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού, εάν διαθέτετε το αποκλειστικό προφίλ. Εάν όχι και σας ενδιαφέρει, μεταβείτε στο beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται από την Apple.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !