Η Microsoft θα προσφέρει τον antivirus του Defender στο iOS

0
Η Microsoft εξακολουθεί να επικεντρώνεται με τις εφαρμογές της στους χρήστες της Apple. Μετά την άφιξη του Defender στο Mac πριν από ένα χρόνο , η Microsoft ανακοινώνει ότι το antivirus θα κάνει το ντεμπούτο της και στο iOS και το Android το 2020.  
Η έκδοση του Defender των Windows και macOS ανιχνεύει πιθανούς ιούς στον υπολογιστή και τους καταργεί σε περίπτωση ανακάλυψης. Η λειτουργία θα είναι διαφορετική σε κινητά, λαμβανομένων υπόψη των δικαιωμάτων που μπορούν να αποκτήσουν οι εφαρμογές (και επομένως ο Defender) κάτι που θα ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση του iOS, όπου η Apple δεν προσφέρει τόσες ελευθερίες, όπως στην MacOS. Η Microsoft δεν είναι ακόμη σίγουρη πώς θα συνεχιστεί η διαδικασία προστασίας για iOS και Android. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχει λογισμικό προστασίας από ιούς από άλλους προμηθευτές στο λειτουργικό σύστημα της Google.

Η Microsoft λέει στο blog της ότι θα προσφέρει μια πρώτη προεπισκόπηση του Defender σε iOS και Android την επόμενη εβδομάδα στο συνέδριο RSA. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία να δούμε το πραγματικό ενδιαφέρον και ποια είναι η μέθοδος λειτουργίας του στο iOS.

Φημολογείται ότι ο Defender σε κινητά θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στην προστασία από το κλοπή και την κλοπή ταυτότητας. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να μάθουμε περισσότερα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !