Jailbreak iPhone 11 / XS / XR με Unc0ver: το σφάλμα με το App Store διορθώθηκε και άλλες βελτιώσεις

0
Μια άλλη ενημερωμένη έκδοση για το Unc0ver που πηγαίνει στην έκδοση 4.0.3. κυκλοφόρησε σήμερα.Το jailbreak για το iOS 13 εξακολουθεί να προορίζεται για συσκευές A12 / A13 για το παρόν, δηλαδή για iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, XS Max και XR. Όσον αφορά τα υποστηριζόμενα iPad, υπάρχει το iPad Air 3, το iPad mini 5 και το iPad Pro (2018). 
Η νέα έκδοση που προσφέρεται απόψε διορθώνει το σφάλμα που εντοπίστηκε στο App Store όπου δεν ήταν πλέον δυνατή η εγκατάσταση εφαρμογών μετά την εγκατάσταση του jailbreak. Μια πρώτη λύση προτάθηκε με την έκδοση 4.0.1, αλλά η μέθοδος ήταν αμφισβητήσιμη αφού ο Pwn20wnd, ο δημιουργός του jailbreak, είχε χρησιμοποιήσει το AppSync , ένα εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για όσους θέλουν να εγκαταστήσουν μη υπογεγραμμένες εφαρμογές. Το Unc0ver περιλαμβάνει τώρα μια "πραγματική" επιδιόρθωση χωρίς να εξαρτάται από το AppSync.

Η ενημερωμένη έκδοση επιδιορθώνει επίσης ένα σφάλμα που επηρεάζει τις υπηρεσίες του συστήματος και βελτιώνει την αξιοπιστία του εκμεταλλευόμενου πυρήνα.

Το Unc0ver 4.0.3 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη στη διεύθυνση αυτή για χειροκίνητη εγκατάσταση. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε απευθείας από το iPhone, ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού μας από τις προηγούμενες ημερες.
 Τις τελευταίες ημερες φαίνεται να υπάρχει ένα θέμα με τα πιστοποιητικά της Apple οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις εφαρμογές που χρειάζονται υπογραφή όπως και το jailbreak γιατί δεν θα μπορείτε να τις ξανά περάσετε μέχρι να διορθωθούν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !