Το iPhone 9 (iPhone SE 2) θα παρουσιαστεί στα μέσα Μαρτίου

0
Ο μήνας του Μαρτίου θα είναι μια καλή ευκαιρία να έχουμε κάτι νέο στη Samsung και στην Apple. Στη Samsung, θα υπάρχει η διαθεσιμότητα των Galaxy S20, Galaxy S20 + και Galaxy S20 Ultra στις 6 Μαρτίου. Και στην Apple, το iPhone 9 (iPhone SE 2) θα πρέπει να ανακοινωθεί στα μέσα του μήνα.  
Αυτό αποκαλύπτει ο Evan Blass, γνωστός με το ψευδώνυμό του Evleaks. Είναι γενικά πολύ καλά ενημερωμένος για όλα όσα σχετίζονται με τα κινητά νέα, ειδικά για tα smartphones Android. Σήμερα, δημοσίευσε να φαίνεται ένα κομμάτι του προγράμματος απελευθέρωσης του κατασκευαστή, όπου μπορούμε να δούμε την αναφορά του Galaxy S20 και την ανακοίνωση του iPhone 9. Δεν διευκρινίζεται εάν το νέο "φθηνό" iPhone θα είναι διαθέσιμο άμεσα ή αν υπάρξει καθυστέρηση.

Μέχρι στιγμής, φήμες έχουν προκαλέσει την έναρξη παραγωγής του νέου iPhone από την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου με μάρκετινγκ για το μήνα Μάρτιο. Ο κοροναϊός εν τω μεταξύ έφερε προβλήματα και τα εργοστάσια παραγωγής έχουν κάπως ανατρέψει το πρόγραμμα τους. Η Apple, ωστόσο, φαίνεται σίγουρη ότι θα διατηρήσει μια έκδοση στη παραγωγή του iPhone 9 τον επόμενο μήνα.

Αυτό το νέο μοντέλο, το οποίο θα έχει το σχεδιασμό του iPhone 8 και τη δύναμη του iPhone 11 χάρη στον επεξεργαστή A13, θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης ή θα έχουμε ένα απλό δελτίο τύπου; Το keynote δεν είναι αδύνατο επειδή αναμένονται αρκετά προϊόντα για τις επόμενες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου 13 ιντσών MacBook Pro και νέων iPads.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !