Προβλήματα με την μπαταρία φαίνεται να προκαλεί το IOS 13.3.1

0
Τον περασμένο μήνα, η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση του iOS 13.3.1 με κάποιες μικρές διορθώσεις σφαλμάτων. Ωστόσο, η ενημέρωση φαίνεται να έχει προκαλέσει προβλήματα στην ζωή της μπαταρίας για πολλούς χρήστες των iPhone εκεί έξω. Λοιπόν, ποια είναι η αλήθεια; Μήπως το iOS 13.3.1 επηρεάζει αρνητικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των iPhones; 
Μια εκτεταμένη δοκιμή μπαταρίας που έγινε από το iTunes iAppleBytes φαίνεται να δείχνει ότι:
O YouTuber έκανε δύο δοκιμές, η πρώτη αμέσως μετά την ενημέρωση των συσκευών στο iOS 13.3.1 και μια άλλη μετά από μια εβδομάδα. Για τις δοκιμές του, χρησιμοποίησε τα iPhone SE, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR και το iPhone 11 . Όσον αφορά την αποστράγγιση της μπαταρίας των συσκευών, χρησιμοποίησε τη δοκιμή μπαταρίας από το Geekbench 4.

Στον πρώτο γύρο των δοκιμών, εκτός από το iPhone SE, όλα τα άλλα iPhones πραγματοποίησαν τουλάχιστον 10-15 λεπτά απώλειας στην iOS 13.3.1 από ό, τι στην iOS 13.3. Η μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας είναι μεγαλύτερη από ό, τι θα λαμβάναμε υπόψη εντός του περιθωρίου σφάλματος.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο YouTuber επαναλάμβανε την ίδια δοκιμή μπαταρίας στο ίδιο σύνολο των συσκευών. Και αυτή τη φορά, τα αποτελέσματα δεν άλλαξαν πολύ. Τα iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR και iPhone 11 ανέφεραν μια επιπλέον πτώση περίπου 3-5 λεπτών. Αυτό ήταν πάνω από την πτώση των 10-15 λεπτών που είχαν αναφέρει όταν οι δοκιμές διεξήχθησαν αμέσως μετά την εγκατάσταση του iOS 13.3.1.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !