Υπάρχει ένας πολύ γρήγορος τρόπος για να καλέσετε τον τελευταίο αριθμό τηλεφώνου που πήρατε πρόσφατα

0
Αν χρειαστεί να καλέσετε κάποιον ξανά πίσω σε μια βιασύνη, μην ψάχνετε την επανάκληση του αριθμού. Δεν χρειαζόσαστε καθόλου να ψάξετε για τον αριθμό στο ημερολόγιο των πρόσφατων κλήσεων. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε αυτό το απλό τέχνασμα για να επαναλάβετε την κλήση γρήγορα στον αριθμό, είτε έχετε iPhone είτε Android. 
Ανοίξτε την εφαρμογή του τηλεφώνου σας και στη συνέχεια απλώς αγγίξτε το κουμπί της κλήσης στο κάτω μέρος της οθόνης. Εφόσον αρχικά καλέσατε τον τελευταίο αριθμό πριν πραγματοποιήσετε την κλήση, αυτός ο αριθμός θα πρέπει να συμπληρωθεί αυτόματα στο παραπάνω πεδίο. Βεβαιωθείτε ότι έχει εμφανιστεί ο αριθμός και πατήστε ξανά το κουμπί της κλήσης για να πραγματοποιήσετε τώρα την κλήση σας.


Βρήκαμε ότι αυτό το τέχνασμα λειτουργεί σε όλα τα iPhone, Samsung Galaxies, Google Pixels, συσκευές OnePlus και Android One smartphones. Αν βρείτε αυτό το τέχνασμα δεν λειτουργεί στο κάποιο τηλέφωνο σας, ενημερώστε μας!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !