To Jailbreak Unc0ver για το iOS 13.3 στο iPhone XR iPhone XS και το iPhone 11 έρχεται σύντομα

0
Ο Pwn20wnd έχει κάνει κάποια πρόοδο στο εργαλείο του Unc0ver για το jailbreak του iOS 13 - iOS 13.3 και συγκεκριμένα για τους A13 Bionic επεξεργαστές και τα μεγαλύτερα iPhones.   
Ενώ υπάρχει διαθέσιμο iOS 13 - iOS 13.3.1 το εργαλείο jailbreak με τη μορφή Checkra1n , υποστηρίζει μόνο iPhone X και τις παλαιότερες συσκευές. Η ομάδα jailbreak του Unc0ver ωστόσο, εργάζεται στο εργαλείο jailbreak που θα υποστηρίξει τα νεότερα iPhone όπως το iPhone 11 και το iPhone XS series. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το εργαλείο jailbreak θα υποστηρίζει μόνο το iOS 13.3 και όχι το iOS 13.3.1.

Έτσι, αν σκοπεύετε να κάνετε jailbreak το iPhone σας και έχετε ήδη ενημερώσει το iOS 13.3.1, θα πρέπει να υποβαθμίσετε το iOS 13.3 όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ η Apple συνεχίζει να την υπογράφει. Το εργαλείο θα υποστηρίζει μόνο το iOS 13.3 και όχι το iOS 13.2.2, οπότε η συσκευή σας πρέπει να βρίσκεται στο iOS 13.3 και όχι σε νεότερη ή παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.
Η ομάδα του Unc0ver εκμεταλλεύεται ένα νέο tfp0 exploit που κυκλοφόρησε ο Brandon Azad στο jailbreak του iOS 13.3. Ο Pwn20wnd έχει ήδη δρομολογήσει το Cydia σε συσκευές A13 και έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο σε αυτό το μέτωπο.

Όπως το Checkra1n, το εργαλείο του Unc0ver jailbreak για iOS 13 - iOS 13.3 θα είναι ημι-δεμένο, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή για να ξανακάνετε jailbreak το iPhone ή το iPad σας. Αυτό, ωστόσο, θα είναι μια μικρή ταλαιπωρία για τους περισσότερους χρήστες iPhone XS και iPhone 11 που ανυπομονούσαν να έχουν jailbreaking τη συσκευή τους.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !