Με πολλά προβλήματα η παραγωγή του iphone 11 λόγο κοροναϊού

0
Μόλις πριν από λίγες ώρες, ο αναλυτής Ming Chi Kuo εκτιμά ότι η κύρια μονάδα παραγωγής του iPhone, που βρίσκεται στη Zhenghzou , θα μπορούσε να ανοίξει ξανά μόνο στο 40 ή στο 60% της παραγωγικής της ικανότητας.  
Λίγο αργότερα Αποδεικνύεται ότι το ποσοστό αυτό ήταν πολύ αισιόδοξο. Η Foxconn έλαβε άδεια από τις κινεζικές αρχές να ξανανοίξει το εργοστάσιό της στο Zhenghzou, αλλά μόνο το 10% των εργαζομένων πήγε στον τόπο εργασίας του, ενώ το υπόλοιπο παρέμεινε στα σπίτια τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η παραγωγή των iPhone 11 και iPhone 11 Pro (που παράγονται στο Zenghzou) θα πρέπει να επηρεαστεί σημαντικά ... και οι χρόνοι παράδοσης θα είναι ακόμη μεγαλύτεροι!

Δεν υπάρχει ακόμη επιστροφή στο φυσιολογικό προγραμματισμένο επίπεδο για το εργοστάσιο του Shenzhen, το οποίο είναι υπεύθυνο και για την παραγωγή του μελλοντικού iPhone 9 ! Αντιμέτωποι με την κρίση του κοροναϊού οι πολίτες, που πολλοί προτιμούν να μένουν στο σπίτι, όπου είναι μια κατανοητή στάση, αλλά που θα μπορούσε να μειώσει τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων στο πρώτο τρίμηνο κατά περίπου 50%, σύμφωνα με την Canalys .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !