iOS 13.4: Η πρώτη δημόσια beta είναι διαθέσιμη

0
Η Apple προσφέρει την πρώτη δημόσια beta του iOS 13.4 στο iPhone και το iPadOS 13.4 στο iPad απόψε. Φτάνει μόλις μια εβδομάδα μετά την πρώτη έκδοση beta για τους προγραμματιστές .  
Το iOS 13.4 περιλαμβάνει μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως η κοινή χρήση φακέλων στο iCloud Drive, μια νέα γραμμή εργαλείων στην εφαρμογή Mail, ενοποιημένες αγορές για εφαρμογές στο iOS, macOS και tvOS, νέα στοιχεία ελέγχου για το CarPlay, η δυνατότητα εφαρμογής από τον χρήστη να έχει πρόσβαση μόνιμα στην τοποθεσία του αφού πρώτα επιλέξει την επιλογή "Όταν η εφαρμογή είναι ενεργή" και πολλά άλλα.

Αν έχετε το προφίλ για να δοκιμάσετε τη δημόσια beta του iOS, μεταβείτε στην περιοχή Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της πρώτης beta του iOS 13.4. Εάν αυτό δεν συμβαίνει και σας ενδιαφέρει η δημόσια beta, μεταβείτε στο beta.apple.com , συνδεθείτε με το λογαριασμό σας Apple, κάντε λήψη του προτεινόμενου προφίλ και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !