Το νέο κλιπ της Lady Gaga γυρίστηκε με ένα iPhone 11 Pro

0
Η Lady Gaga επιστρέφει με μια νέα μουσική δημιουργία το Stupid Love , η οποία ενεργεί ως το πρώτο single από την LG6 και φθάνει τριάμισι χρόνια μετά το τελευταίο της άλμπουμ στο studio και ενάμιση χρόνο μετά την ταινία A Star Born. 
Η μουσική συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ που έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και ειναι ότι τραβήχτηκε αποκλειστικά με το iPhone 11 Pro. Η Apple συνεργάζεται με τη Lady Gaga για να προβάλει το τελευταίο της iPhone. Εκτός αυτού, το hashtag #ShotOniPhone χρησιμοποιείται από την Lady Gaga στα κοινωνικά της δίκτυα, καθώς και στη σελίδα YouTube του κλιπ. Από την πλευρά της, η Apple δημοσίευσε ένα απόσπασμα του κλιπ στο δικό της κανάλι YouTube .
"Είχαμε τη διασκέδαση τα γυρίσματα  να γίνουν με το iPhone 11 Pro. Αυτό δημιουργεί πολλές δυνατότητες και νέες ελευθερίες που μπορούμε να διερευνήσουμε ", δήλωσε ο Daniel Askill, διευθυντής του κλιπ. "Βάζουμε τα τηλέφωνα σε ένα επαγγελματικό steadicam και μια επαγγελματική κλίμακα ενός drone ", ανάφερε. Προσθέτει επίσης ότι χρησιμοποίησε τους τρεις αισθητήρες του iPhone 11 Pro και έχοντας γυρίσει σε 4Κ σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple συνεργάστηκε με καλλιτέχνες. Η πιο πρόσφατη είναι με τη Selena Gomez. Τα τελευταία δύο κλιπ του, κοιτάξτε την τώρα και χάνετε να με αγαπάτε , γυρίστηκαν επίσης στο iPhone 11 Pro. Η Apple θέλει να δείξει τις δυνατότητες του βίντεο στο τελευταίο smartphone της και ελπίζει ότι αυτό θα ωθήσει μερικούς ανθρώπους να την αγοράσουν ή τουλάχιστον να μεταβούν σε ένα iPhone, ανεξάρτητα από το μοντέλο. Αυτό είναι φυσικά ένας από τους στόχους της εκστρατείας του Shot on iPhone.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !