Η Apple ενημερώνει την εφαρμογή της Apple Developer πριν από την εκδήλωση του WWDC

0
Η Apple προσφέρει απόψε μια ενημέρωση στην εφαρμογή της Apple Developer . Αυτή είναι μια ευκαιρία να προετοιμαστεί το έδαφος για το επόμενο WWDC τον Ιούνιο, το οποίο θα είναι αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση φέτος και όχι με φυσική παρουσία στο Σαν Χοσέ στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του κοροναϊού.  
Η ενημέρωση που προσφέρεται σήμερα προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο αλλάζοντας την ταχύτητα αναπαραγωγής. Υπάρχουν πέντε ταχύτητες: 1x, 1 1 / 4x, 1 1 / 2x, 2x και 1 / 2x. Η αλλαγή γίνεται απευθείας αγγίζοντας το αποκλειστικό κουμπί που βρίσκεται στο πάνω αριστερό μέρος της συσκευής αναπαραγωγής βίντεο.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε με τις πλήρεις αναφορές του βίντεο, προκειμένου να αγγίξετε μια πρόταση για να πέσει ακριβώς αυτή τη στιγμή του βίντεο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μοιραστείτε τα άρθρα που αναφέρονται στην ενότητα Discover, καθώς και τη δυνατότητα διαβούλευσης με τα σχετικά άρθρα από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Internet. Τέλος, η ενημέρωση φέρνει βελτιώσεις όσον αφορά την προσβασιμότητα και διορθώνει διάφορα σφάλματα.

Η εφαρμογή Apple Developer είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store για iPhone και iPad. Ως υπενθύμιση, ονομάστηκε WWDC μέχρι τον Νοέμβριο του 2019 . Στη συνέχεια έγινε Apple Developer επειδή δεν είναι πλέον αποκλειστικά αφιερωμένο στο WWDC.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !