Ένα σφάλμα στο iOS 13 εμποδίζει τα VPNs να κρυπτογραφούν όλη την κίνηση στο Διαδίκτυο

0
Ένα νέο σφάλμα εντοπίστηκε στο iOS 13 και αυτό αφορά τη λειτουργία του VPN. Αποδεικνύεται ότι το iOS δεν κρυπτογραφεί πλήρως την κίνηση στο Internet από το iOS 13.3.1 και μετά λόγω ακατάλληλου χειρισμού.   
Όταν ένας χρήστης συνδέεται με ένα VPN, το λειτουργικό σύστημα (το iOS σε αυτή την περίπτωση) τερματίζει όλες τις υπάρχουσες συνδέσεις αυτόματα στο Internet και στη συνέχεια τις επαναφέρει μέσω του VPN. Ωστόσο, το iOS κάνει αυτή τη δουλειά άσχημα από το iOS 13.3.1 και δεν κόβει όλες τις υπάρχουσες συνδέσεις. Ως αποτέλεσμα, ορισμένα στοιχεία δεν είναι κρυπτογραφημένα, ακόμη και αν το VPN είναι ενεργοποιημένο.

Το σφάλμα ανακαλύφθηκε από το ProtonVPN . Η υπηρεσία σημειώνει ότι οι περισσότερες συνδέσεις γενικά έχουν μικρή διάρκεια ζωής όταν ενεργοποιήσουμε το VPN, αλλά όχι όλες. Ορισμένες μπορεί να διαρκέσουν αρκετά λεπτά ή ακόμα και αρκετές ώρες, ανάλογα με την περίπτωση.
Η Apple γνωρίζει αυτή την ανησυχία που υπάρχει στα iOS 13.3.1 μέχρι και στο iOS 13.4, η τελική έκδοση της οποίας είναι διαθέσιμη για 48 ώρες τώρα. Μια προσωρινή λύση για να έχει κρυπτογραφηθεί όλο το περιεχόμενο είναι να συνδεθείτε στο VPN στο iPhone σας, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία του αεροπλάνου και στη συνέχεια, να την απενεργοποιήσετε ξανά. Μια εναλλακτική λύση είναι να έχετε τη μόνιμη λειτουργία VPN, αλλά αυτό το σημείο αφορά μόνο τις συσκευές που διαχειρίζονται εταιρείες, για παράδειγμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !