Η Apple αποκαλύπτει τυχαία τέσσερα νέα μοντέλα iPad Pro

0
Η νέα γενιά του iPad Pro μπορεί να είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε. Σε κάθε περίπτωση αυτό φαίνεται να αποκαλύπτει μια λίστα που δημοσιεύτηκε (όπου και γρήγορα διαγράφηκε) στη σελίδα υποστήριξης της εταιρείας στην Κίνα.  
Ακόμη και αν η αντίδραση ήταν γρήγορη, αφαιρώντας γρήγορα τις τέσσερις εγγραφές του iPad Pro, στο διαδίκτυο δεν ξεφεύγει τίποτα και το blog  iphoneincanada είχε χρόνο να πάρει μερικά screenshots. Δύο από τα παρόντα μοντέλα, τα Α2228 και Α2229 , αντιστοιχούν επίσης στη νέα καταχώρηση στη βάση δεδομένων της Οικονομικής Επιτροπής της Ευρασίας, η οποία επιβεβαιώνει την ακρίβεια των πληροφοριών.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming Chi-Kuo , μπορούμε να αναμένουμε διάφορες νέες λειτουργίες με αυτά τα νέα μοντέλα, όπως μια κάμερα οπλισμένη με προηγμένους αισθητήρες 3D. Αλλά οι νέες συμβατότητες με πληκτρολόγια με trackpad ή ακόμα και βελτιστοποίηση της υποστήριξης των ποντικιών θα είναι πιθανώς μέρος αυτής χάρη στο iPadOS 14 . Συνεπώς, το tablet της Apple θα κινητούσε ολοένα και περισσότερο προς τον αρχικό στόχο της, δηλαδή να χρησιμεύσει ως αντικατάσταση για φορητούς υπολογιστές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !