Ένα iPhone 9 Plus προγραμματίζεται εκτός από το iPhone 9, σύμφωνα με το iOS 14

0
Το iPhone 9 (iPhone SE 2) δεν θα είναι το μόνο που θα κυκλοφορήσει. Ο κώδικας του iOS 14, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα, επιβεβαιώνει ότι ένα iPhone 9 Plus βρίσκεται επίσης στα πλαίσια. Είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκε αυτό το μοντέλο.  
Η λογική θα ήταν ότι αυτό το iPhone 9 Plus έχει μια οθόνη 5,5 ιντσών LCD, δεδομένου ότι το iPhone 9 θα έχει μια στις 4,7 ίντσες. Αυτά είναι τα ίδια μεγέθη οθόνης των iPhone 6/6 Plus, iPhone 7/7 Plus και iPhone 8/8 Plus.

Επιπλέον, το iPhone 9 και το iPhone 9 Plus θα έχουν τον επεξεργαστή A13, τον ίδιο που υπάρχει στα iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max. Επομένως, η ισχύς θα είναι ίδια. Ωστόσο, το iPhone 9 και το iPhone 9 Plus ενδέχεται να έχουν ελαφρώς λιγότερη μνήμη RAM.

Το iPhone 9 και το iPhone 9 Plus ανακοινώνονται ότι διαθέτουν αναγνωριστικό αφής και όχι αναγνωριστικό προσώπου. Θα μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία Apple Pay και ειδικά από τη λειτουργία Transport Express, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας ως εισιτήριο μεταφοράς χωρίς να χρησιμοποιείτε το Touch ID (ή Face ID), ακριβώς όπως ένα σήμα.

Οι πρώτες φήμες ανέφεραν την έξοδο του iPhone 9 τον Μάρτιο, αλλά το ημερολόγιο άλλαξε λόγω του κοροναϊού. Μερικοί θόρυβοι από τους διαδρόμους προκαλούν τώρα ένα πρώτο εξάμηνο έξω, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !