Η Apple εξουσιοδοτεί τη χρήση αλκοόλ για την απολύμανση του iPhone και άλλων προϊόντων της

0
Η Apple έχει αλλάξει τους κανόνες για τον καθαρισμό του iPhone και άλλων προϊόντων της. Ενώ ο κατασκευαστής είχε μέχρι στιγμής συστήσει τη χρήση μαλακού πανιού χωρίς χνούδια, δίνει τώρα το πράσινο φως και για χρήση αλκοόλ. 
Συγκεκριμένα αναφερει η ανακοίνωση της Apple:

Χρησιμοποιώντας ένα μαντηλάκι καθαρισμού με ισοπροπυλική αλκοόλη 70% ή μαντηλάκια απολυμαντικών Clorox, μπορείτε να σκουπίσετε απαλά τις σκληρές, μη πορώδεις επιφάνειες του προϊόντος της Apple, όπως η οθόνη, το πληκτρολόγιο ή άλλες εξωτερικές επιφάνειες. Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη. Αποφύγετε την υγρασία των ανοιγμάτων και μην βυθίζετε το προϊόν της Apple στα προϊόντα καθαρισμού. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σας σε υφασμάτινες ή δερμάτινες επιφάνειες.

Οι νέες συστάσεις δεν αποκαλύπτονται τυχαία. Σχετίζεται με τον κοροναϊό και τις προφυλάξεις που είναι σκόπιμο να ακολουθηθούν. Η απολύμανση του smartphone και άλλων προϊόντων σας είναι μια από τις συμβουλές για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κινεζικού ιού.

Σημειώστε ότι η Wall Street Journal έχει δοκιμάσει τις νέες συστάσεις της Apple εδώ και πολύ καιρό. Η οθόνη του iPhone 8 έχει καθαριστεί 1.095 φορές με απορροφητικά μαντηλάκια Clorox, η οποία είναι ισοδύναμη με τον καθαρισμό μία φορά την ημέρα για τρία χρόνια. Μετά τον καθαρισμό, η επικάλυψη της οθόνης  του iPhone ήταν σε καλή κατάσταση χωρίς εμφανή βλάβη.
 Περισσότερες λεπτομέρειες μπορειτε να διαβάσετε στην επίσημη σελίδα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !