Η Apple εξουσιοδοτεί τη χρήση αλκοόλ για την απολύμανση του iPhone και άλλων προϊόντων της

0
Η Apple έχει αλλάξει τους κανόνες για τον καθαρισμό του iPhone και άλλων προϊόντων της. Ενώ ο κατασκευαστής είχε μέχρι στιγμής συστήσει τη χρήση μαλακού πανιού χωρίς χνούδια, δίνει τώρα το πράσινο φως και για χρήση αλκοόλ. 
Συγκεκριμένα αναφερει η ανακοίνωση της Apple:

Χρησιμοποιώντας ένα μαντηλάκι καθαρισμού με ισοπροπυλική αλκοόλη 70% ή μαντηλάκια απολυμαντικών Clorox, μπορείτε να σκουπίσετε απαλά τις σκληρές, μη πορώδεις επιφάνειες του προϊόντος της Apple, όπως η οθόνη, το πληκτρολόγιο ή άλλες εξωτερικές επιφάνειες. Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη. Αποφύγετε την υγρασία των ανοιγμάτων και μην βυθίζετε το προϊόν της Apple στα προϊόντα καθαρισμού. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σας σε υφασμάτινες ή δερμάτινες επιφάνειες.

Οι νέες συστάσεις δεν αποκαλύπτονται τυχαία. Σχετίζεται με τον κοροναϊό και τις προφυλάξεις που είναι σκόπιμο να ακολουθηθούν. Η απολύμανση του smartphone και άλλων προϊόντων σας είναι μια από τις συμβουλές για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κινεζικού ιού.

Σημειώστε ότι η Wall Street Journal έχει δοκιμάσει τις νέες συστάσεις της Apple εδώ και πολύ καιρό. Η οθόνη του iPhone 8 έχει καθαριστεί 1.095 φορές με απορροφητικά μαντηλάκια Clorox, η οποία είναι ισοδύναμη με τον καθαρισμό μία φορά την ημέρα για τρία χρόνια. Μετά τον καθαρισμό, η επικάλυψη της οθόνης  του iPhone ήταν σε καλή κατάσταση χωρίς εμφανή βλάβη.
 Περισσότερες λεπτομέρειες μπορειτε να διαβάσετε στην επίσημη σελίδα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !